شرکت راه‌آهن

حوادث راه‌آهن دوازده درصد کاهش یافته است

مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از کاهش ۱۲درصدی حوادث راه‌آهن در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز، حمید گوگوچانی مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مراسم تقدیر از برترین‌های حوزه ایمنی ریلی با اشاره به کاهش ۱۲درصدی حوادث راه‌آهن در سال ۱۴۰۲گفت: خوشبختانه در سال ١۴٠٢ نسبت به سال ١۴٠١ میزان سوانح ریلی ١٢ درصد کاهش پیدا کرد و شبه سوانح هم ١۵ درصد کمتر شد و هر فردی که بتواند شبه سانحه را شناسایی کندو بتواند از وقوع سانحه جلوگیری کند، تشویقی دریافت می‌کند.

گوگوچانی افزود: ممانعت از سیر واگن‌های باری شیر بسته (بدون ترمز)، اعزام قطارهای کامل و نصب دوربین‌های لکوموتیوهای باری، سه اقدام اساسی انجام شده در حوزه ایمنی راه‌آهن در سال گذشته بود که  این اقدامات در مجموع کاهش ۱۲ درصدی حوادث راه‌آهن را در سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به دنبال داشت.

مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه راه آهن با بیان اینکه در بخش پیش‌بینی ایمنی رشد ۱۵ درصدی به ثبت رسیده، افزود: در حوادث درجه یک افزایش ۶ درصدی، درجه ۲ کاهش ۲۵ درصدی و درجه ۳ کاهش ۱۷ درصدی داشته‌ایم.

مدیرکل ایمنی و نظارت بر شبکه راه‌آهن در پایان تصریح کرد: با تاکید معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت دانشگاهیان در پروژه‌های ایمنی راه‌آهن استفاده می‌شود.

سپس محمدحسن اسماعیلی رئیس کمیسیون عالی سوانح با بیان اینکه خوشبختانه دیگر هیچ واگنی بدون ترمز حرکت نمی‌کند، گفت: نداشتن حتی یک واگن شیر بسته (بدون ترمز) انقلاب بزرگی در راه آهن جمهوری اسلامی ایران بود.

اسماعیلی با بیان اینکه کاهش سوانح ریلی خبر بسیار خوبی است، تاکید کرد: تمام سوانح حتی جزیی‌ترین سانحه اهمیت دارد و باید بررسی شود.

رئیس کمیسیون عالی سوانح خاطرنشان کرد: ساماندهی پرداخت‌های کیلومتراژی، اعزام قطارها به صورت کامل، از جمله اقداماتی بود که در نهایت کاهش سوانح را در سال ۱۴۰۲ به دنبال داشت.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: نصب دوربین‌های واگن‌ها اقدام مناسب دیگری بود که هزینه آن در برابر حوادث بسیار ناچیز است.

محمدحسن اسماعیلی با تاکید بر لزوم تکمیل کارنامه ایمنی در همه بخش‌ها، هشدار داد: هرچه حوادث را جزئی و بی‌اهمیت تلقی کنیم، به حادثه‌ای بزرگتر تبدیل می‌شود و از این رو باید برای همه حوادث و اتفاقات اهمیت قائل شد.

دکمه بازگشت به بالا