counter easy hit
مناطق راه‌آهن

ارزش راه‌آهن همدان- سنندج ۱۵۰ هزار میلیارد ریال شد

مدیرعامل راه‌آهن غرب ارزش راه آهن همدان- سنندج را حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ارزش کل محور غرب؛ سنندج به تهران حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان است، هزینه‌کرد بودجه و نگاه ویژه دولت سیزدهم، امتیازی برای غرب کشور است.

به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز به نقل از تسنیم، سید سعید ابراهیم‌نژاد در آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه بارگیری و حمل ریلی گندم و کالاهای اساسی استان کردستان که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در ایستگاه پایانی راه‌آهن سنندج برگزار شد، اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه راه‌آهن و استان کردستان فراهم شدن بستری مناسب ویژه فعالیت‌های اقتصادی و بهره‌مندی تجار و بازرگانان بود که محقق شد.

وی افزود: خوشبختانه در این دولت، زمینه بهره‌برداری از راه‌آهن همدان – سنندج فراهم شد و پس از آن در کوتاه‌ترین زمان و در فاصله چند ماهه در حوزه حمل بار نیز به شبکه سراسری کشور متصل شده که این، اتقاق بسیار خوبی برای استان کردستان است.

مدیرعامل راه‌آهن غرب تصریح کرد: امیدوارم تا پایان نیمه اول سال‌جاری اتفاقات بزرگتری در مجموعه ریلی غرب کشور و استان کردستان رخ دهد و مجموعه اقتصادی، مشاغل و معادن بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

وی ارزش راه آهن همدان- سنندج را حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ارزش کل محور غرب؛ سنندج به تهران حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان است، هزینه‌کرد بودجه و نگاه ویژه دولت سیزدهم، امتیازی برای غرب کشور است.

ابراهیم‌نژاد بیان کرد: هدف‌گذاری‌های دیگری هم انجام شده که تا پایان نیمه اول امسال اتفاقات بزرگتری در مجموعه استان بیفتد، که به موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد. به‌دنبال این هستیم راه‌آهن غرب کشور و مجموعه استان کردستان به عنوان یک راه‌آهن فعال شناخته شود، امیدواریم در کوتاه مدت شاهد اتفاقات خیلی بهتری باشیم.

مدیرعامل راه‌آهن غرب کشور، خاطرنشان کرد: در وضع موجود در ساعت، ۱۰۰ تن بارگیری در این ایستگاه انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم، پروژه راه‌آهن همدان – سنندج شامل سه قطعه و از سمت همدان به سنندج دارای هفت ایستگاه بهار، آق بلاغ، دوسر، قروه، آونگان، دهگلان و سنندج است.

طول قطعه یک این پروژه ۶۴.۵ کیلومتر، قطعه دوم ۵۶ کیلومتر و قطعه سوم ۲۹.۵ کیلومتر است واین خط راه آهن یک خطه، دارای عرض مسیر ۶ متر و طول پل‌ها ۲ هزار و ۵۲۴ متر است.

ظرفیت انتقال مسافر در سال ۳۰۰ هزار نفر و باری ۵۰۰ هزار تن است که بر اساس برنامه مقرر شده این رقم در بخش مسافری در سال ۱۴۲۰ به ۶۰۰ هزار نفر و ظرفیت انتقال بار نیز به یک میلیون تن افزایش می‌یابد.

بیشتـر بخـوانید:

دکمه بازگشت به بالا