سرپرست راهآهن جنوب شرق در نشست با نماینده زاهدان:
اتصال ایرانشهر به شبکه ریلی ضروری است

سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق،با اشاره به حمل ادوات مورد نیاز پروژه راه آهن خاش به چابهار توسط ناوگان ریلی، گفت: مجموعه راه آهن در حوزههای فنی، آموزش، منابع انسانی و بهرهبرداری، اهتمام ویژهای به اتصال ایرانشهر به شبکه ریلی دارد.
به گزارش ریل ایران، محمدمهدی زارعی،در نشست با نماینده حوزه انتخابیه زاهدان در مجلس، گفت: اعتبار تکمیل احداث راه آهن زاهدان به چابهار اختصاص داده شده و از طرفی پایشهای مستمر مجموعه راه آهن نشان میدهد که دانش بومی توان احداث چنین ابرپروژهای با ابنیه فنی آن را داراست.
وی با اشاره به اینکه مسیر ریلی زاهدان به خاش از لحاظ کیفیت فنی در سطح بالایی قرار دارد، افزود: طی پیگیری صورت گرفته، در صورت موافقت سازمان برنامه و بودجه، دو همت اعتبار برای حل مسئله شن های روانمسیر زاهدان به بم اختصاص خواهد یافت.
سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق با اشاره به اینکه راه آهن زاهدان به میرجاوه پروژه اولویت دار کشور است، بیان کرد: این پروژه در قالب ماده ۲۳ تامین اعتبار شده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح هستیم.
وی با بیان اینکه با توجه به توپوگرافی منطقه، چالشی برای اجرای خط دوم مسیر ریلی میرجاوه نداریم، ادامه داد: راه آهن میرجاوه باعث رونق مسیر ریلی زاهدان به چابهار میشود و تامینکالاهای اساسی پاکستان را تسهیل میکند.
زارعی تصریح کرد: مسیر ریلی زاهدان به خاش ظرفیت تخلیه و بارگیری فرآوردههای نفتی و تولیدات کارخانه سیمان خاش را داراست که این مهم منجربه کاهش ترافیک جاده ای میشود.
حل چالش شنهای روان راه آهن زاهدان به بم ضرورت دارد
نماینده مردم زاهدان در مجلس در این نشست اظهار کرد: تسریع در احداث راه آهن زاهدان به چابهار از الزامات توسعه استان به شمار میرود و از طرفی حل چالش شنهای روان راه آهن زاهدان به بم ضرورت دارد.
فداحسین مالکی افزود: کمبود اعتبار راه آهن زاهدان به چابهار را از طریق کمیسیون امنیت ملی پیگیری کردیم تا از محل تهاتر نفت تامین شود.
وی گفت: سرمایهگذارانچینی تمایل زیادی به سرمایهگذاری در پروژههای راه آهن زاهدان به چابهار و راه آهن رشت به آستارا داشتند، بنابراین آنها را به وزارت راه و شهرسازی معرفی کردیم.
نماینده مردم زاهدان در مجلس بیان کرد: کریدور ریلی و بزرگراهی چابهار – میلک – دوغارون – سرخس، الزاماتی است که باید هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
فرآوردههای نفتی و تولیدات کارخانه سیمان خاش برای کاهش ترافیک و سوانج جاده ای باید توسط ناوگان حمل و نقل ریلی حمل شود و این مهم منافع استان را تأمین میکند.