در راستای جذب بار ریلی صورت گرفت؛
نشست مشترک مدیرکل راه آهن شمال ۲ و مدیران مجتمع فولاد گیلان

جمعی از مدیران راه آهن و مجتمع فولاد گیلان، طی نشستی مشترک برا لزوم توسعه حمل ریلی محصولات فولادی به گفتگو پرداختند.
به گزارش ریل ایران؛ عابدین هادی نژاد مدیرکل بازارگانی داخلی و رحمت رحمتنژاد مدیرکل راهآهن شمال۲ با حضور در مجتمع فولاد گیلان با مدیران ارشد این مجتمع دیدار و در خصوص حمل بار ریلی این مجتمع به گفتگو پرداختند.
هادینژاد طی سخنانی، حمایت از صنایع تولیدی در حملونقل ریلی را از اولویتهای راهآهن ج.ا.ا دانسته و گفت: در شرکت راهآهن ج.ا.ا تعرفه حمل بارها همواره به گونهای در نظر گرفته میشود که نسبت به حمل جادهای مقرون به صرفه باشد. این موضوع میتواند هزینه کمتری را در خصوص جابجایی مواد اولیه و محصولات به شرکتها تحمیل نموده و از طرفی سبب ترغیب صنایع به استفاده از حملونقل ریلی گردد.
جعفر زیاری سرپرست اداره کل سیر و حرکت راهآهن ج.ا.ا نیز که در این نشست حضور داشت، طی سخنانی جداگانه تاکید کرد: در راهآهن همواره این آمادگی وجود دارد تا در خصوص تأمین ریلی مواد اولیه مجتمع فولاد گیلان از سایر مبادی همچون خوزستان، هرمزگان، اصفهان و… و همچنین ارسال محصولات به اقصی نقاط کشور گفتگو و تبادل نظر کرده و درصورت توجیهپذیر بودن حجم مبادلات شرکت، نسبت به ایجاد قطار باری برنامهای، برای برنامهریزی و زمانبندی حملونقل ریلی مواد اولیه و ارسال محصولات شرکت اقدام نماییم.
مدیرکل راهآهن شمال۲ در ادامه سخنان خود تصریح کرد: مقرون به صرفه بودن حملونقل ریلی و تلاش جهت حمایت از شرکتها و صنایع تولیدی همواره اولویت راهآهن ج.ا.ا بوده است تا از این طریق رسالت خود را در راستای انتقال بارها از جاده به روی ریل به انجام رساند.
رحمتنژاد نیز طی سخنانی گفت: به واسطه احداث سکوی بازرگانی در ایستگاه راهآهن رشت، در حال حاضر ظرفیت بزرگی برای بارگیری و تخلیه بارهای صنایع تولیدی استان گیلان در راهآهن به وجود آمده که میتوان با بهرهگیری از حمل ترکیبی بهطور دائم از مزایای این نوع حملونقل استفاده نمود.
مسعودی مدیر مجتمع فولاد گیلان ضمن تشکر از تلاشها و پیگیریهای راهآهن ج.ا.ا و مدیرکل راهآهن شمال۲ در جذب بار گفت: مجتمع فولاد گیلان برنامههای بزرگی جهت توسعه شرکت و افزایش میزان تولیدات خود داشته و در صورت زمانبندی مناسب و مقرون به صرفه بودن حمل ریلی مصمم است با همکاری اداره کل راهآهن استان نسبت به پیادهسازی یک طرح اقتصادی و کاربردی در زمینه حملریلی بار و انتقال آن از جاده به روی ریل گام بردارد.
گفتنی است در پایان این جلسه در خصوص حمل ریلی ۱۹ هزار تن مواد اولیه (اسلب) شرکت از فولاد مبارکه اصفهان به ایستگاه راهآهن رشت،ایزنیهای اولیه صورت گرفت.