counter easy hit
حمل‌ونقل ریلی

بدون توقف با راه‌آهن/تحول در بندر خشک ریلی تهران با حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

مدیرعامل راه آهن در جریان بازدید از بندر خشک ریلی تهران گفت: به دنبال حمل بدون توقف بار به این بندر هستیم بطوری که تمامی تشریفات گمرکی در این بندر خشک ریلی صورت گیرد‌ و تاکنون در راستای تقویت سرمایه‌گذاری در این مجموعه نیز به چهار شرکت حمل‌ونقل‌ریلی مجوز اعطا شده و حدود نه مجوز دیگر در حال بررسی است.

به گزارش ریل ایران؛ دکتر ذاکری، مدیرعامل راه آهن ۲۰ اردیبهشت ماه به همراه دکتر عبدالعلی‌زاده نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و مهندس معتمدیان، استاندار تهران از بندر خشک ریلی تهران بازدید کرد.

مدیرعامل راه آهن با بیان اینکه در تلاش برای افرایش انتقال بار از محور آستارا – رشت هستیم، گفت: سال گذشته در این محور ۷۰۰ هزاز تن بار جابجا شده بود و افق ۲ میلیون تنی برای امسال در نظر گرفته‌‌ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کاهش امنیت حمل‌ونقل دریایی به دلیل جنگ اوکراین و روسیه اشاره کرد و گفت: با توجه به جنگ اوکراین و روسیه، استفاده از ظرفیت ریلی ایران به خصوص دو کریدور شرقی و غربی دریای خزر بیش از پیش به چشم می‌خورد که در این راستا اقداماتی را در دستور کار قرار دادیم.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به اینکه از کشورهای قزاقستان، ازبکستان و ترکمنستان بارهایی از جمله غلات را داریم، گفت: همه ساله این بارها از ایران، ترانس خزر، آذربایجان و محور شرق به غرب جابجا می‌شوند.

مدیرعامل راه آهن با اشاره به برگزاری اجلاس چندجانبه بین کشورهای واقع در کریدور شرق به غرب (چین، قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، ایران، افغانستان و ترکیه) گفت: با وحدت رویه‌ای که در تعرفه‌گذاری شروع کرده‌ایم امیدواریم بتوانیم یک توافق ضمنی برای رسیدن به تعرفه‌ای واحد کسب کنیم که این امر باعث فعال شدن این کریدور می‌شود.

وی بر ضرورت کاهش توقف بارها در مبادی مختلف تاکید کرد و گفت: به‌دنبال آن هستیم که بار حمل شده از سرخس و بندرعباس، بدون توقف در مرز به بندر خشک ریلی تهران (آپرین) منتقل شود و تشریفات گمرکی در این مرکز انجام گیرد که این امر باعث جلوگیری از رسوب کالاها نیز می‌شود.

مدیرعامل راه‌آهن گفت: افغانستان و پاکستان کریدورهای جدیدی به شمار می‌روند و هر هفته حدود ۱۰ هزار تن بار از طریق ایران جابجا می‌شود.

وی با بیان اینکه به‌دنبال افرایش سرمایه گذاری در حوزه لجستیک در این مرکز هستیم گفت: تا کنون چهار مجوز برای فعالیت در این مجموعه صادر شده و حدود نه مجوز دیگر در حال بررسی و پیگیری‌است.

دکتر ذاکری تاکید کرد: به دنبال این هستیم که شرکت های حمل و نقلی ریلی در این مرکز مستقر شوند.

گفتنی‌‌است؛ هدف از این بازدید افزایش ظرفیت‌های حمل بار، بهره‌برداری بهینه از توانمندی‌های این قطب لجستیکی، تسریع در رفع چالش‌های پیش روی توسعه حمل‌ونقل ریلی و راهکارهای جذب سرمایه‌گذاران فعال در صنعت ریلی بود.

بیشتـر بخـوانید:

دکمه بازگشت به بالا