راهآهن قم باید به هاب ریلی منطقهای تبدیل شود

غلامحسین کریمی، مشاور و مدیرکل دفتر مدیرعامل و مدیریت عملکرد شرکت راهآهن، در مراسم سالگرد شهدای خدمت در استانداری قم، با اشاره به ویژگیهای بارز شهدای خدمت ابراز داشت: یکی از ویژگیهای بارز این عزیزان، بهویژه شهید مالک رحمتی، همین روحیه خدمت به مردم بود.
به گزارش ریل ایران، غلامحسین کریمی، در این مراسم که به میزبانی اکبر بهنام جو استاندار قم و با حضور مدیران ارشد استانی و لشکری، حضرت آیت الله حسینی بوشهری، دکتر سید هاشمی و خانواده شهید مالک رحمتی برگزار شد، در باره شهید مالک رحمتی گفت: ایشان از همان روز اول که به عنوان استاندار آذربایجان شرقی منصوب شدند و در حدود چهار ماه تصدی این مسئولیت، همواره دغدغه ارتباط نزدیک با مردم، حضور میدانی در طرحها و پروژههای استان و حل مسائل و مشکلات را داشتند.
وی همچنین با اشاره به ویژگیهای والای اخلاقی، مردمی و تواضع استاندار شهید آذربایجان شرقی اظهار داشت: این شهید بزرگوار، توانست در مدت کوتاه مدیریت عالی استان، تصویر ذهنی برجستهای از حکمرانی مطلوب را برای عموم مردم استان ایجاد کند که باید به عنوان یک الگوی مدیریتی به خوبی به نسل جدید مدیران شناسانده شود.
مشاور مدیر عامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، همچنین پس از بازدید چند ساعته از واحدهای مختلف اداره کل راهآهن قم، با شرکت در جلسه شورای اداری این اداره کل، ضمن تسلیت فرا رسیدن سالگرد شهادت شهدای خدمت تصریح کرد: امروز، بیش از همیشه، جایگاه این شهدا در مدیریت و خدمترسانی مشهود است. نوعی گفتمان اصیل و فاخر در زمینه مدیریت مردمی، بر مبنای رفتار و سیره این بزرگواران شکل گرفته است که اکنون وظیفه ماست این روحیه خدمتگزاری را، فارغ از عنوان و جریان سیاسی تقویت کنیم.
مدیر کل دفتر مدیر عامل و مدیریت عملکرد شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موقعیت جغرافیایی منحصربهفرد قم، اظهار داشت: راهآهن قم، نقشی کلیدی در اتصال استانهای مرکزی، جنوبی، غربی و حتی شمالی کشور ایفا میکند و به عنوان یکی از پرترددترین مسیرهای ریلی کشور شناخته میشود.
وی ادامه داد: همجواری با کلانشهرهای مهم صنعتی نظیر تهران و اراک و اصفهان همچنین ظرفیت بالای گردشگری مذهبی، اهمیت این منطقه را دو چندان کرده است.
غلامحسین کریمی، با تأکید بر اراده جدی مدیر عامل شرکت راهآهن، برای تحقق برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت در حوزه حمل و نقل ریلی و ضرورت توسعه خطوط فرعی در راستای منافع اجتماعی و اقتصادی اظهار داشت: اتصال چشمههای بار استان قم از جمله شهرکهای صنعتی، انبارهای لجستیکی و واحدهای تولیدی به شبکه ریلی، یکی از اهداف مهمی است که میتواند باعث رونق اقتصادی استان و شکوفایی صنعت حملونقل ریلی شود.
وی در ادامه افزود: در افق پیشِرو، باید ظرفیتسازی برای تبدیل قم به یک هاب ریلی منطقهای در دستور کار قرار گیرد.
کریمی بیان کرد: موقعیت ممتاز جغرافیایی، دسترسی به کریدورهای بینالمللی و جایگاه ویژه قم در حوزه گردشگری مذهبی، این شهر را واجد همه مؤلفههای لازم برای ایفای نقش در دیپلماسی ریلی میکند.
او در پایان ابراز کرد: حضور مدیری توانمند در رأس راهآهن کشور، فرصتی خوبی را برای تحول ساختاری، توسعه کریدورهای منطقهای و ارتقای بهرهوری راهآهن ایجاد کرده است.