counter easy hit
شرکت راه‌آهن

ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، بعد از ۷ سال به سرانجام رسید

به گزارش ریل نیوز ؛ مدیرعامل راه‌آهن در مراسم ورود ۶۸۵ دستگاه ناوگان جدید به شبکه ریلی گفت: علاوه بر این، با مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذار و مالک واگن، کار برگ‌هایی امضا می‌شود. ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، بعد از ۷ سال به سرانجام رسید و قراردادی میان شرکت راه‌آهن و شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت امضا شد.

سید میعاد صالحی ادامه داد: با توجه به تلاش‌هایی که در دولت سیزدهم انجام شده پیشرفت‌های خوبی در حوزه ریلی صورت گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال ۱۴۰۰ هم وامدار بدهی‌های چند هزار میلیارد تومانی و هم تعمیرات انباشته چند هزار میلیارد تومانی بودیم اما با حمایت‌های رییس‌جمهور، مرحوم قاسمی و دکتر بذرپاش، توانستیم گام‌های بلندی در جهت اصلاح برداریم.

مدیرعامل راه‌آهن تصریح کرد: از حدود ۲۷ واگن باری که در سیر داشتیم حدود یک سوم این واگن‌ها بدون ترمز و به اصطلاح با شیر بسته حرکت می‌کردند که هم ایمنی به خطر می‌افتاد و هم برخی مواقع که لکوموتیوران ترمز می‌گرفت، ترمز عمل نمی‌کرد.

آقای صالحی گفت: با حمایت‌های صورت گرفته، هیچ قطار دارای واگن باری شیر بسته، در حوزه بار نداریم. این یک اصلاح بی‌نظیر است و حدود یک ماه است که این موضوع به رویه مشخص تبدیل شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در بحث تولید داخل و استفاده از ظرفیت‌های ماده ۱۲ گام‌های خوبی برداشته شده است. ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، بعد از ۷ سال به سرانجام رسید و قراردادی میان شرکت راه‌آهن و شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت امضا شد.

مدیرعامل راه‌آهن ادامه داد: در مرداد ماه امسال قراردادهای الحاقی با شرکت‌های مالک واگن و سرمایه‌گذار برای استفاده از ظرفیت‌های ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید امضا کردیم که امروز این قراردادها به حواله مالی ختم شده و امیدواریم با حمایت سازمان برنامه و بودجه تا پایان امسال این حواله‌ها، نقد شود.

سید میعاد صالحی گفت: در حوزه‌های مختلف تلاش کردیم به سمت داخلی‌سازی حرکت کنیم. در حوزه واگن باری، غیر از ترمز که در حال انجام است، همه قطعات داخلی‌سازی شده است و نیازی به واردات هیچ قطعه‌ای نداریم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن یادآور شد: به نسبت خطوط ریلی کنونی و در حال ساخت در حوزه واگن باری عملکرد مطلوبی را از تولیدکنندگان داخلی شاهد بودیم که می‌تواند ما را وارد مسیر صادرات واگن باری کند.

صالحی با اشاره به گام‌های خوبی که از مسیر ماده ۱۲، تهاتر نفت و تسهیلات تبصره ۱۸ برداشته شده، گفت: ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان، بر اساس تبصره ۱۸ به ۱۰ شرکت خصوصی سرمایه‌گذار در تولید لکوموتیو و واگن باری اهدا خواهد شد.

در این مراسم کاربرگ‌های ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید به ارزش ۶۵۸ میلیارد تومان بین مدیرعامل راه‌آهن و مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذار ریلی به امضا رسید.

بیشتـر بخـوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا