[تماشا کنید] نقش راه آهن در ایجاد توسعه پایدار برای مناطق کم برخوردار چین!
به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز؛ ساخت خطوط سریع السیر ریلی در کشوری پهناور مانند چین، به اولویت نخست دولت در حمل و نقل داخلی تبدیل شده است. چینی ها اگرچه در ابتدا از خطوط سریع السیر برای حمل و نقل مسافری استفاده می کردند؛ اما اکنون این خطوط ریلی در حال ورود به بخش باری نیز هستند.
خط ریلی سریع السیر استان گوآنگ دونگ چین یکی از خطوط مهمی است که طی سال های اخیر توسط راه آهن این کشور ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفته است. اگرچه مراحل آزمایش این قطار در سپتامبر سال گذشته انجام شد، اما اکنون راه آهن چین قصد دارد به زودی این خط ۲۰۲ کیلومتری را عملیاتی نماید.
جالب است بدانیم که این خط سریع السیر، مرکز استان گوآنگ دونگ را به سواحل جنوبی و استراتژیک این استان متصل نموده و سیر این مسیر تنها حدود یک ساعت زمان خواهد برد. این خط ریلی همچنین در ادامه مسیر خود به خطوط ریلی پر سرعت استان گوآنگژو به عنوان یکی از صنعتی ترین استان های چین متصل خواهد شد. سرعت قطار سریع السیر این خط حدود ۳۵۰ کیلومتر در ساعت بوده که همین امر می تواند منجر به تسهیل چشمگیر رفت و آمد مسافرین میان این دو استان مهم شود.
قطار سریع السیر گوآنگ دونگ در مجموع ۸ ایستگاه داشته و نکته جالب توجه اینکه خط ریلی مذکور از بسیاری از نقاط کم برخوردار عبور نموده که منجر به رونق اقتصادی این مناطق نیز خواهد شد. همین امر منجر شده تا بیش از ۱۳۰ شرکت بزرگ، خواستار تاسیس شعبه های خود در شهرهای کوچک موجود بر سر مسیر این قطار سریع السیر مانند نینگبو بگیرند که نشانگر نقش پر رنگ راه آهن در توسعه شهری و ایجاد اقتصاد پایدار برای مناطق کم برخوردار است.