از مسیردهی به قطارها تا شهادت در عملیات والفجر۸ | گفتگو با همسر شهید «گلاوغلان اکبری»

شهید گل اوغلان اکبری سوزنبان ایستگاه راهآهن تهران بود. وی سیام فروردین ۱۳۳۰، در مشکین شهر چشم به جهان گشود. تحصیلات خود را تا مقطع سیکل ادامه داد. سال ۱۳۵۱ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و دو دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سرانجام بیستوهفتم اسفند ۱۳۶۴، در سن ۳۴ سالگی و در جریان عملیات والفجر ۸ در سردشت بر اثر اصابت گلوله به مقام والای شهادت نایل گشت. مزار این شهید در قطعه ۵۳ ردیف ۶۸ شماره ۲ بهشت زهرا(س) قرار دارد.
در ادامه معرفی و بررسی پرونده شهدای راهآهن جمهوری اسلامی ایران، پایگاه خبری ریل نیوز بخشی از زندگی نامه شهید گل اوغلان اکبری، سوزنبان ایستگاه راهآهن تهران را از زبان همسر شهید، خانم کبری بیک زاده، ثبت کرده که به شرح زیر است:
همسرم به مدت ۵ سال در راهآهن درشغل سوزنبانی خدمت کرد.
۱۲ سال زندگی مشترکمان نیز به طول انجامید که ۲ پسر و ۲ دختر یادگاران شهید هستند. روزی هم که فرم اعزام به جبهه خود را برایم آورد به بنده گفت که؛ شما را به خدا میسپارم و بچهها را نیز به شما.
زمان قابل توجهی از روزگار خود را در مسجد و هیئات مذهبی گذراند تا اینکه از بسیج راهآهن به جبهه اعزام شد.
در جریان عملیات والفجر ۸ بعد از گرفتن منطقه فاو، برای پاکسازی منطقه رفته بود که با دو عراقی که در یک خانه مخروبهای پنهان شده بودند درگیر میشود و در اثر شلیک دشمن به شهادت میرسد. حدفاصل ۴۰ روز بعد از شهادتش، برادر شهید نیز که سرباز بود، به شهادت رسید.
پیکر شهید را نیز با قطار برایمان آوردند و وصیت کرده بود برای پسر اول خود آقا رضا، لباس ارتشی بگیرم که این کار را انجام دادم.
مزار شهید نیز در قطعه ۵۳ ردیف ۶۸ شماره ۲ بهشت زهرا(س) قرار دارد.