counter easy hit
زیرساخت و توسعه

افزایش اعتبار پروژه راه آهن دورود _ خرم آباد _ اندیمشک از محل استجازه رهبری

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: اعتبار تزریقی به پروژه راه آهن دورود_خرم آباد _ اندیمشک امسال نسبت به سال قبل ۲ برابر افزایش یافته است.

به گزارش ریل ایران به نقل از ایرنا؛ بهزاد شاکرمی روز پنجشنبه در بازدید هوشنگ بازوند معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی از راه آهن اظهار کرد: معاون وزیر قول مساعد داد مبالغ خوب و قابل توجهی از محل استجازه مقام معظم رهبری به این پروژه اختصاص و تزریق نمایند.

وی تصریح کرد: براساس برآوردهای انجام شده میزان ۱۳۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه دورود – خرم آباد – اندیمشک نیاز است که معاون وزیر نسبت به تخصیص مناسب برای سال جاری قول مساعد داده است.

وی اضافه کرد: امروز با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارتخانه از پروژه های شرق استان بازدید و تصمیمات خوبی برای تسریع در روند اجرای آنها اتخاذ شد.

شاکرمی بیان کرد: این بازدیدها از الیگودرز شروع و آخرین وضعیت پروژه محور الیگودرز _ داران ارزیابی شد که معاون وزیر راه و شهرسازی قول مساعد برای رفع موانع و تزریق اعتبارات لازم برای اتمام این پروژه را داد.

وی با بیان اینکه درباره اتمام و بهره‌برداری از محدوده و قطعه پروژه محور ازنا_شازند در حوزه استان تصمیمات مورد نیاز گرفته شد تصریح کرد: بررسی وضعیت پروژه کمربندی دورود در این سفر انجام و منابع خوبی برای تسریع در روند عملیات اجرایی این پروژه حیاتی تخصیص داده شده است.

۱۵۵ کیلومتر خطوط ریلی کشور در حالی از لرستان می‌گذرد که به جز دورود و ازنا سایر شهرهای استان با وجود قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی مسیرهای کشور از صدای سوت قطار محروم هستند که سال ۱۴۰۰ با سفر هیات دولت سیزدهم به استان، این خواسته دیرینه لرستان اندکی به ایستگاه احیا نزدیک شد.

اما در ابتدای کار، کهنگی قراردادهایی که مربوط به اوایل دهه ۹۰ بود، دردسر ساز شد و اصلاحات قرارداد مابین کارفرما و مجری پس از فرآیندهای طولانی و بررسی در سازمان برنامه و بودجه، انجام شد.

پس از انعقاد قرارداد جدید، راه آهن لرستان در ۲ قطعه خرم آباد – دورود و پس از آن پلدختر – اندیمشک تعریف و شهریور ۱۴۰۱ عملیات اجرایی قطعه اول به طول ۱۱۴ کیلومتر (موسوم به راه آهن خرم آباد) پس از رکود در پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد سال های قبل از سر گرفته شد

بیشتـر بخـوانید:

دکمه بازگشت به بالا