counter easy hit
شرکت راه‌آهن

چالش ریل و بندر در پنل تخصصی غرفه راه‌آهن

همزمان با  آخرین روز از هفتمین نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته، نشست تخصص ریل – بندر در غرفه شرکت راه آهن برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز،نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به فقدان نقشه جامع در حوزه ریلی، بر لزوم تدوین طرح جامع حمل و نقل تاکید کرد.

نوروزی با اشاره به تعداد کم ناوگان ریلی، عملکرد در این حوزه را ضعیف توصیف کرد و گفت: ادغام وزارت راه و مسکن اشتباه بزرگی بود و باید توجه داشت راه‌آهن یک موضوع ویژه و خاص است.

در ادامه مدیرکل ترانزیت و لجستیک سازمان بنادر و کشتیرانی هم گفت: ۸۰ درصد از ظرفیت های سرمایه گذاری ریلی در بنادر خالی است و اصول بازار را عرضه و تقاضا تعیین می کند که ما متاسفانه اهرم های اقتصادی تقاضا را به سمت ریل نبرده ایم.

خسرو سرایی افزود: امروزه نباید بار، معطل شده و یا توقف کند که متاسفانه برخی ها بوسیله توقف بار درآمد کسب می کنند.

مدیرکل ترانزیت و لجستیک سازمان بنادر و کشتیرانی گفت: بندر برای اینکه کالا توسط ریل یا کامیون حمل شود، تصمیم گیرنده نیست. زمانی که بندر به عنوان مرکز توزیع در نظر گرفته می شود، صاحب کالا می بایست این بار حجیم را توسط قطار که توان حمل بار حجیم دارد حمل کند.

سرایی تاکید کرد: بندر نمی تواند این موضوع را مدیریت کند و باید مدیریت یکپارچه ای در این زمینه وجود داشته باشد.

سرپرست اداره کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن گفت: سال گذشته سهم بندر شهید رجایی از حمل بار کشور ۴۳ بوده که از این میزان فقط ۹ درصد آن به حمل بار با ریل اختصاص داشت و بندر امام خمینی هم سهم کمی در حمل بار از طریق ریل دارد.

عابدین هادی نژاد افزود: باید در خصوص جذاب نبودن حوزه ریلی در بازار اقتصاد کاری انجام شود.

به گفته وی، از ۳۳ اسکله بندر شهید رجایی فقط ۵ اسکله به صورت فعال، دارای اتصال ریلی است و ۹ اسکله هم اتصال شان جزئی است.

هادی نژاد با تاکید بر لزوم ارائه تخفیف به مشتریانی که کالای خود را از بندر به وسیله ریل حمل می کنند گفت: پروژه بارنامه ریل- بندر در دست اجرا است و امیدواریم همه در عملیاتی سازی این‌پروژه به ما کمک کنند.

بیشتـر بخـوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا