به همت شرکت حملونقل داخلی؛ ریلگریزها ریلپسند میشوند
مدیرعامل هلدینگ راماکو، از توانایی این هلدینگ در جابهجایی محمولات ریل گریز، در شبکه ریلی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز، علی دهقان قادیکلایی ، مدیرعامل هلدینگ راماکو، در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری ریل نیوز، با اشاره به اینکه این هلدینگ متشکل از چندین شرکت است، اظهار کرد: شرکت راد معیار امین، یکی از شرکتهای این مجموعه است که در زمینه خدمات حمل و نقل ریلی داخلی و بینالمللی فعالیت دارد و با در اختیار داشتن ۲۵۰ دستگاه واگن، به جابهجایی بارهایی نظیر گچ، مشتقات نفتی، فولاد و سنگ ، گوگرد ، نمک و … اقدام میکند.
وی با بیان اینکه از دیگر شرکتهای فعال این هلدینگ؛ شرکتنسیم دریای تابان (حمل و نقل دریایی)، شرکت بیمه راد مهیار ایمن و شرکت حمل و نقل جادهای راه مدار ایمن هستند، تصریح کرد: اکنون در مرکز لجستیک آپرین، ماهانه حدود ۶۰۰ عدد کانتینر خالی از واگن تخلیه و ۶۰۰عدد کانتینر خالی به واگن بارگیری میشود که مجموعا، در یک ماه ۱۲۰۰ عدد کانتینر از سوی این شرکت در آپرین جابهجا می شود.
مدیرعامل هلدینگ راماکو، با انتقاد از شیوه مدیریت کنونی در مرکز لجستیک آپرین، تصریح کرد: متاسفانه هماکنون نوعی انحصارطلبی از سوی برخی از شرکتها وجود دارد که امیدواریم هر چه زودتر نسبت به رفع آنها، اقدامات لازم انجام شود.
دهقان، با بیان اینکه این هلدینگ تصمیم بر افزایش واگنهای باری خود گرفته است، خاطرنشان کرد: به زودی به تعداد واگنهای باری این شرکت، ۶۰۰ دستگاه اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت آمادگی لازم جهت جابهجایی بارهای سخت و با بیان عامیانه ریلگریز در شبکه ریلی کشور را دارد، عنوان کرد: جابهجایی محمولاتی که از گذشته بر روی شبکه ریلی ایران در حال انجام بود، کار سختی نیست و به ههمین جهت در دستور کار این هلدینگ نیز قرار ندارد؛ چون ما اعتقاد داریم با دیدگاهی علمی و با بهرهگیری از سیمپلکسهای حمل و نقل، میتوان میزان سیر واگنهای خالی را به صفر نزدیک و با افزایش بهره وری واگنهای باری نرخ حق مالکانه کرایه حمل را کاهش را کاهش داد.
گفتنی است؛ شرکت هلدینگ راماکو، با تاکید بر تکمیل و توسعه زنجیره لجستیک، خدمات خود را در حوزه حملونقل دریایی و بیمه، خدماتدهی و سرویسهای مبتنی بر محوطهداری، اعم از تخلیه و بارگیری، سرویسهای انبارداری، خدمات حمل ترکیبی و جادهای در جغرافیایی متصل به شبکه ریلی و با تجهیز خدمات لجستیکی در استان های سمنان، تهران، قم، شیراز و تبریز توسعه داده و باعث افزایش نرخ حمل ریلی از مبادی کمبهرهور شده است.
این هلدینگ، با حمل ریلی بیش از ۶۲۰۰ باکس کانتینر در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ و صدور بیمهنامههای باربری صادراتی و وارداتی با سرمایه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان، نتایج عملیاتی ارزشمند و قابل توجهی را در کشور به منصه ظهور رسانده است.