طرح بلندپروازانه امارات برای ساخت قطار تندرو زیر آب
مسافران آینده از بمبئی هند به امارات متحده عربی، در صورت تحقق پروژه بلندپروازانه اتصال شهر فجیره به بمبئی از طریق قطار تندرو زیر آب، به جای استفاده از خطوط هوایی، میتوانند روش حمل و نقل خود را انتخاب کنند.
به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز، UNILAD خبر داد که دفتر مشاور ملی امارات متحده عربی بررسی چنین پروژهای را آغاز کرده است و به زودی به دنبال گزارش امکان سنجی خواهد بود.
امارات متحده عربی، به دلیل پروژههای بلندپروازانه خود مانند بلندترین آسمان خراش جهان و جزایر نمادین نخل که در سواحل شهر دبی ساخته شده است، شناخته شده است. با این حال، برای پروژه بلندپروازانه قطار تندرو زیر آب، مایل است از دریای عمان عبور کند و پایتخت مالی هند، بمبئی را به شهر بندری خود فجیره متصل کند.
طرح قطار تندرو زیر آب، برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ آشکار شد، اما اکنون به طور فعال دنبال میشود، زیرا دبی میخواهد بار دیگر اقتدار خود را بر ساختوسازهای چشمگیر تثبیت کند و عربستان سعودی نیز بخشی از این پروژه را هدف قرار داده است.
اتصال فجیره به بمبئی با قطار
زمان سفر به دبی با هواپیما کمی بیش از سه ساعت است و شامل تشریفات قبل از پرواز در فرودگاه نمیشود. امارات متحده عربی امیدوار است با راهاندازی قطار تندرو زیر آب، حداقل یک ساعت از زمان سفر را کاهش دهد و قطار میتواند با سرعت ۶۰۰ مایل (۱۰۰۰ کیلومتر) در ساعت حرکت کند. با این حال، پروژه قطار تندرو زیر آب امارات، تنها به مسافرانی که به سفرهای هوایی تمایل ندارند خدماترسانی نمیکند. در عوض، دبی به آن به عنوان وسیلهای برای گسترش تجارت دوجانبه با هند نگاه میکند. شهر بندری فجیره در حالی که به هند نفت صادر خواهد کرد آب شیرین رودخانه نارمادا را به امارات وارد میکند.
این خبر میاقزاید: فاصله بین دو مقصد کمتر از ۱۲۴۰ مایل (۲۰۰۰ کیلومتر) است، اما ساخت و ساز در آب های عمیق یک چالش بزرگ است. گزارشهای اولیه همچنین حاکی از آن است که این پروژه به جای پوشاندن تونل با آجرهای مات، میتواند از پنجرههای شفاف برای ارائه مناظر زیبا از دریا و زندگی زیر آب استفاده کند.
در مقام مقایسه، برنامههای دبی، بسیار بلندپروازانه است زیرا به نظر میرسد قصد دارد پروژهای را که بیش از ۵۰ برابر بزرگتر است عملی کند و قطاری که حدود ده برابر سریعتر است را راهاندازی کند. اما امارات متحده عربی مایل است این خطر را بپذیرد و با سایر کشور های پیشرو در منطقه مانند عربستان سعودی رقابت کند.