بهرهبرداری از پروژه زیرگذر خط راهآهن تهران – اهواز
شهردار منطقه ۱۷ تهران گفت: پروژه زیرگذر خط راهآهن تهران – اهواز که دسترسی شمال و جنوب را برای مردم ایجاد میکند کار بزرگی بود که انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری ریل نیوز به نقل از مهر، بازدید تعدادی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از پروژههای اولویت دار منطقه ۱۷ پایتخت با حضور رضا سیفی شهردار منطقه ۱۷، مظفر رئیس کمیته بودجه، احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت، آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران و فعالان فرهنگی، نخبگان، ورزشکاران و دیگر اقشار منطقه ۱۷ برگزار شد.
در این مراسم سیفی ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار کرد: ما در ادامه طرح رصدی که با بازدید اعضای شورا از مناطق همراه است، برای دومین بار شاهد حضور نمایندگان مردم در پارلمان شهری در منطقه ۱۷ هستیم. شورای ششم نگاه ویژهای به مناطق جنوبی به ویژه منطقه ۱۷ داشته که از اعضای شورا بابت این اتفاق سپاسگزارم.
وی خاطرنشان کرد: منطقه ۱۷ یک منطقه کوچک و متراکم است. با این حال اعتبار حوزه فرهنگی و اجتماعی آن امسال شاید بیشترین اعتبار نسبت به سایر مناطق باشد. عناصر فعال و خودجوش مردمی که در منطقه حضور دارند یکی از ویژگیهای مهم اینجا برای اقدامات فرهنگی و اجتماعی است. شاید بشود گفت بقیه مناطق جنوبی هم اینگونه است اما این منطقه به واسطه دارالشهدا بودنش ۱۰ درصد مساجد تهران را پوشش میدهد.
شهردار منطقه ۱۷ ادامه داد: قطعاً باید اعتبارات و بودجه را با توجه به این ظرفیت منطقه در نظر بگیرند. امروز از چند پروژه ازجمله میدان شهدای مدافع حرم، پروژه مرکز کارآفرینی بهبودیافتگان، زیرگذر سواره رو، سرای محله زهتابی، مجموعه امام رضا (ع) و پروژههای دیگر بازدید شد. در چند ماه پایانی سال جاری شاهد بهره برداری از پروژههای مختلف در حوزههای گوناگون خواهیم بود.
تبدیل ترجیحات شهروندان به بودجه مصوب و پروژه
مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با بیان اینکه در سر فصل بودجههایی که پروژههای ارزش افزوده ماندگار برای منطقه ایجاد میکند از ابتدای شورای ششم شاهد این هستیم که رشد ۵ برابری در منطقه انجام شده است، گفت: این دغدغه تمام اعضای شورا بوده است. نیاز منطقه و کار انجام نگرفته بسیار زیاد است. از ابتدای دوره ششم این دغدغه را داشتیم که به جای اینکه پشت در اتاقهای بسته بودجه ریزی کنیم با عنوان طرح رصد و مبتنی بر نگاه مشارکتی کار را جلو ببریم که شهروندان اولویت را به ما بگویند.
وی با تاکید بر اینکه ما در کمیسیون برنامه و بودجه نگاهی از پایین به بالا داشتیم که ترجیحات شهروندان را تبدیل به بودجههای مصوب و پروژه کنیم، اظهار کرد: ۶۰۰۰ پروژه در مناطق ۲۲ گانه شناسایی شد. شهرداری برای اینکه این بودجه ریزی را نهادینه کند سامانه «من شهردارم» را طراحی کرد. شهروندان میتوانند دو ماه قبل از فصل بودجه در نقشه جغرافیایی تهران منطقه را مشخص کرده و پیشنهاد خود را به ما بدهند.
مظفر در ادامه با بیان اینکه در ۳ سال گذشته به طور متوسط موضوع آسفالت که شاید به چشم نیاید اما در سطح زندگی مردم تأثیر گذار است به صورت ویژه در منطقه ۱۷ دنبال شده است، خاطرنشان کرد: ۱۲۶ هزار تن آسفالت ریزی در کوچههای این منطقه انجام شده است. در ارتباط با انهار نیز ۵۵ کیلومتر اصلاح انجام شده است. همچنین ۶۰ هزار و ۵۰۰ مترمربع پیادهروسازی از دیکر فعالیتهای اساسی در منطقه ۱۷ تهران است.
بهرهبرداری از پروژه زیرگذر خط راهآهن تهران – اهواز طی روزهای آتی
این عضو شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: در محله زهتابی احداث سرای محله زهتابی انجام گرفت که طی بازدید امروز از شهردار منطقه مطالبه داریم که تا اردیبهشت ماه سال آینده بهره برداری بشود. یا پروژه زیرگذر خط راهآهن تهران-اهواز که دسترسی شمال و جنوب را برای مردم ایجاد میکند کار بزرگی بود که انجام شد. طی این ۳ سال ۶۰ میلیارد تومان از سوی شورا برای این پروژه بودجه هزینه شد. در همین یک هفته آینده شاهد افتتاح پروژه خواهیم بود. این پروژه معارضین تاسیساتی زیادی داشت و خط انتقال آب اسلامشهر از آنجا عبور میکرد. با همت و تدبیر شهرداری منطقه ۱۷ این پروژه پیشرفت فیزیکی صددرصد پیدا کرده است.
وی گفت: یک کار بزرگی که در این منطقه حمایت شد حل مشکل پروژه فرهنگی – ورزشی رضوان یا همان امام رض(ع) است. این پروژه در ۷ طبقه و هر طبقه تقریباً ۸ هزار مترمربع تعریف شده که زمینهای بیشمار ورزشی که در سطح استانداردهای جهانی است. مجموعه رضوان یک پروژه ملی است که سالها به خاطر اختلافات متوقف مانده بود و حالا در آستانه بهره برداری است. این پروژه میتوان میزبان مسابقات ملی و بین المللی باشد. ما در منطقه یک و شاید کشور چنین مجموعهای نداشتیم.
ارتقای کیفیت فرهنگی و سرانههای خدماتی منطقه ۱۷ با باغ راه حضرت زهرا(س)
مظفر با بیان اینکه گاراژهای اطراف مجموعه رضوان باید ساماندهی بشود، اظهار کرد: مجموعه بیش از ۸۰۰ واحد پارکینگ دارد اما باز کسری پارکینگ دارد. گاراژهای اطراف میتواند در این نقش و سایر مجموعههای رفاهی ظاهر بشود. باغراه حضرت زهرا(س) یک کار ویژهای است و فضاهایی که در دل باغ راه قرار دارد میتواند به ارتقای کیفیت فرهنگی و سرانههای خدماتی منطقه ۱۷ کمک کند.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: در آستانه این هستیم که فراینده بودجه ریزی سال آینده را آغاز کنیم. شما ممکن است برای محلاتی که به آن اشراف دارید نقطه نظری برای ما داشته باشید به همین دلیل هم برای همفکری کنار شما حاضر شده ایم.